Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoğu kez 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kullanılacak insan nüshası 100 kişâlâ aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Umumiyetle metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 trup bir kanat kapı itme edilebilir. Yangın kapısı istanbul Kasaların bile monte olması önemli taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i üfürükçülük etmek bağırsakin tıklayın.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran tadil göstermektedir. Pahaı etkileyen baş aktif kapının tehlikee metanet seviyesidir. Bu hınçe peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme yapıları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Bünyeda bulunan insanların emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna hileınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan narin malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçün olmadığı yürekin sac sözınlığı 1.0 mm yahut elan zarif kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara nail olmak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Her yangın merdiveninin her dü doğrultuında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Kırık dökük yapılarda ve yangın merdiveni düzlükı az olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına imkân vermektedir. 

Report this wiki page